Info

Reisepodden

Reisepodden er en podcast for alle som elsker å reise - enten det er på storbyhelg, sydenferie eller et skikkelig eksotisk eventyr. Programlederne er Lena Ronge, Caroline Korsvoll og Gjermund Glesnes, og utgiver er Cloud Media Service.
RSS Feed
Reisepodden
2016
June
May
April
March


All Episodes
Archives
Now displaying: April, 2016
Apr 28, 2016

Vi nordmenn elsker København, og vi elsker Danmark. Enten det er guttetur eller familietur, og om ferien legges til kroer eller et sommerhus langs stranda.

I denne episoden deler Julie Ryland fra Visit Denmark sine beste tips til København og resten av Danmark. For som hun sier: Selv om du tror du kjenner landet godt, har det mye mer å by på enn de fleste av oss aner. Du får også høre om roadtrip i USA og troverdigheten til TripAdvisor.

Apr 21, 2016

Gunnar Garfors har reist til alle verdens 198 land, målrettet og ved siden av full jobb. Og han er ikke alene. Så hva var mer naturlig enn å invitere ham i studio for å spørre:

- Hva er det som driver disse superreiserne?

Han forteller også mye om hva han har lært av å reise til 198 land, blant annet hvorfor han aldri bruker guidebok, og hvordan han har råd til å reise så mye. Han tar oss også med på mellomlandinger i Vatikanstaten, Sunnfjord, Kirgisistan, Turkmenistan - og amerikanere på tur.

I tillegg får du gode tips til hvordan du kan pakke mindre, og får høre litt velfortjent ris til en kjip regel på noen flygninger.

Apr 14, 2016

I denne episoden handler det om familieferie. Hvordan lykkes du med ferien når du reiser med små barn? Og hvor mye får du egentlig slappet av når familiens ungdommer skal være med på ferie, og det hele egentlig føles mer som å drive et pensjonat?

Podcasten reiser også innom om et skikkelig herlig sted i Sør-Thailand, Khao Sok nasjonalpark, en kul nettside hvis du vil reise til Tyskland, og den mest barnevennlige bydelen i Berlin, Prenzlauer Berg. Og til slutt forteller Lena om en skikkelig nedtur hun opplevde på vei til Athen...

Apr 7, 2016

Oslo er for de fleste av oss det aller nærmeste stedet å reise på storbyhelg. Er den også blant de beste? Ja, mener Karianne Bjellås Gilje, som har skrevet guideboka "Oslo" med 100 unike opplevelser i hovedstaden.

I denne episoden deler hun noen av sine beste Oslo-tips, i tillegg får du høre tips fra Facebook-følgerne og Reisepoddens egne.

For de som drømmer om å reise litt lenger vekk, byr episoden også på info om blomstring i Tokyo og hvor du finner de aller beste pintxosene i San Sebastian. Du får også høre om en flau blemme fra den amerikanske delstaten Rhode Island.

Så spenn sikkerhetsbeltene og bli med på ferden! 

(Takk til Per Sollerman for tillatelse til å bruke bildet, og The Little Hands of Asphalt for tillatelse til å bruke musikken.)

1