Info

Reisepodden

Reisepodden er en podcast for alle som elsker å reise - enten det er på storbyhelg, sydenferie eller et skikkelig eksotisk eventyr. Programlederne er Lena Ronge, Caroline Korsvoll og Gjermund Glesnes, og utgiver er Cloud Media Service.
RSS Feed
Reisepodden
2016
June
May
April
March


All Episodes
Archives
Now displaying: May, 2016
May 26, 2016

Hvorfor komme raskt frem når du kan nyte hele turen? Det tenker i hvert fall Sigrid Elsrud, som driver Togbloggen.

Hun er episodens gjest, og forteller om togreiser både med familien og alene. Hun gir også generelle og spesielle tips til å reise med tog, snakker om fordeler og ulemper med Interrail - og vi snakker om togreiser på så ulike steder som Alpene, Spania, Vietnam, Kenya og Mauritania.

Ellers diskuterer vi spørsmålet vi alltid får når vi henter ut leiebilen: Bør vi tegne ekstra forsikring?

Det sponsede innslaget handler om trening på ferie - hvordan får du til å trene i varmen?

May 19, 2016

Skal du til Kreta i sommer? Få kjenner øya bedre enn Mona Langset. I denne episoden deler hun sine aller beste tips til den greske øya. Du får høre om alt fra morsomme ting for barna til koselige landsbyer, fine fotturer og deilige strender.

Du får også tips til Paris, daycation og hvordan du kan skaffe deg pass i tide til sommerferien, og et sponset innslag om ferie med barn.

May 12, 2016

Hvis du virkelig vil slappe av, bør du reise til en øy. Her deler vi fem av våre favoritter: Du får høre om franske Korsika, Sardinia og Ponza i Italia, Bisevo i Kroatia - og lille Litløy i Vesterålen.

Du får også gode tips til rundreise i Sør-Afrika og Lena svarer på spørsmålet: Hvordan unngår du jetlag?

I tillegg gir vår sponsor Ving tips til hvordan du kan gjøre ferien litt mer spennende når du reiser med barn.

May 5, 2016

Vi nordmenn elsker storbyhelger. Men hvorfor velge de aller største? Det er gode grunner til å heller reise til en mindre – og mindre kjent – storby. Her får du høre om to av våre favoritter: Bilbao og Brighton.

Vi snakker også om de beste restaurantene langs norskekysten, og hvordan vi går frem for å finne de aller beste tipsene når vi er ute på reise. Det sponsede innslaget handler om hvorfor noen reisemål blir populære mens andre ikke. Detaljer for episoden finner du på nettsiden vår

1