Info

Reisepodden

Reisepodden er en podcast for alle som elsker å reise - enten det er på storbyhelg, sydenferie eller et skikkelig eksotisk eventyr. Programlederne er Lena Ronge, Caroline Korsvoll og Gjermund Glesnes, og utgiver er Cloud Media Service.
RSS Feed
Reisepodden
2016
June
May
April
March


All Episodes
Archives
Now displaying: June, 2016
Jun 30, 2016

Endelig er sommerferien her! Men blir slettes ikke vellykket helt av seg selv. Eller sagt på en annen måte: Det fins mange måter du kan ødelegge den på.

I denne episoden ser vi litt humoristisk på ferie og reising, ved rett og slett å gå gjennom noen sikre måter å ødelegge enhver reise. Du får også høre om bilferie i Afrika og feriesex.

Jun 23, 2016

Kysset Gjermund en sjiraff eller hva var det egentlig som skjedde? Og klarer Lena å ri en hest i bedugget tilstand? Dette er noen av spørsmålene du får svar på i Reisepoddens episode om ferie med dyr.

Du får blant annet høre om rideferie i Sør-Afrika, Tyrkia og Peru, eselridning og kamelridning i Jordan og Egypt, kos av koalabjørner og løver - og sjiraffer, da selvsagt.

Jun 16, 2016

Italia har helt fantastisk mat, men også mange uskrevne regler. Vi fikk besøk av italieneren Vincenzo Lauri for å forklare ting som:

Når skal du drikke cappuccino, og når er det (ifølge italienerne) helt feil? Hvilken pasta skal du velge? Hva med lokale spesialiteter? Og hvor får du aller best pizza? Du får også et skikkelig godt tips til vinturisme i Italia.

I tillegg får du høre om kobebiff i Japan og litt om å bestille bord på de beste restaurantene når du er på reise.

Jun 9, 2016

Du har lange reiser og korte reiser - og så har du reisen til Tove Voss. Reisebransjens "Grand Old Lady" har jobbet med reise i 52 år (!) og er still going strong. I denne episoden forteller hun om reising før og nå, og også om sine nye spesialiteter: Elvecruise og militærhistoriske reiser.

Du får også høre om å besøke Tsjernobyl, og om sommerens tettpakkede spanske strender.

Jun 2, 2016

Fra Amazonas til hvite strender på Ilha Grande eller Copacabana i Rio de Janeiro; Torkjell Leira har vært "overalt" i Brasil. Her forteller forfatteren av boka "Brasil - kjempen våkner" og bloggen Brasileira det meste du trenger å vite før en reise til kjempelandet i Sør-Amerika.

Og hvis du ikke har vært der tidligere, vil du garantert drømme om å reise dit nå.

Du får også tips til hvor du bør reise i Russland, og kanskje like nyttig: Et godt tips til hvordan du skal "overleve" drikkepress når du er der.

1